Homepage ECK in Nederland

E C K A N K A R  i n  N e d e r l a n d

Gratis boek

Nadat u dit boek (Engelse versie) heeft gelezen, zult u op een nieuwe wijze naar het leven kijken. De tijdloze wijsheid van Eckankar kan u helpen uzelf te begrijpen als Ziel, een oneindig, spiritueel wezen. Probeer eenvoudige spirituele oefeningen die u helpen een verbinding te leggen met het Licht en Geluid van God. 
Klik hier voor de on-line Nederlandse versie van het boekje (PDF* formaat)

Tip! Wilt u de tekst vanaf het scherm lezen, kies dan binnen Adobe Acrobat Reader voor de optie 'roteren tegen de klok in'.

Bekijk of print het boekje (800 Kb). Als u een langzame verbinding heeft kunt u het boekje ook downloaden door met de rechter muisknop op de bovenstaande link te klikken en " Doel opslaan als..."  te kiezen. 

 

Klik hier voor de on-line Engelse versie van het boekje (PDF* formaat)

Bekijk of print het boekje (800 Kb). Als u een langzame verbinding heeft kunt u het boekje ook downloaden door met de rechter muisknop op de bovenstaande link te klikken en " Doel opslaan als..."  te kiezen.  


Click here to select other language versions of the book

* Om een PDF brochure te openen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Als dit programma niet op uw PC is geļnstalleerd dan kunt u dit programma gratis downloaden en installeren vanaf de Adobe website. Nadat u dit gedaan heeft kunt u terugkeren om het bestand te bekijken of uit te printen. De Acrobat Reader download pagina is geen onderdeel van de Eckankar Nederland website en Eckankar is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid.


Als u het Engelstalige boekje plus een ECKANKAR introductiepakket liever gratis thuis ontvangt vult u dan uw naam en postadres hieronder in en druk op de knop "verstuur de aanvraag".

Voornaam      Achternaam
Straat          
Postcode      
Woonplaats     
Land              
Hoe heeft u Eckankar gevonden?


 


U kunt natuurlijk ook e-mailen, schrijven of bellen voor het aanvragen van het gratis boekje en een introductiepakket. Ook bent u van harte welkom om te reageren als u vragen heeft over ECKANKAR.

e-mail:


Klik hier voor een ander ECK onderwerp

Spirituele oefening | Dromen | Zielereizen

ECK Website Nederland


© 1997 - 2018. Alle rechten voorbehouden. ECKANKAR, P.O. Box 2000, Chanhassen, MN 55317-2000, USA.
® De termen ECKANKAR., ECK, EK, MAHANTA, ZIELEREIZEN, VAIRAGI, en andere, zijn handelsmerken van ECKANKAR.